Φούρνοι - Ψησταριές

Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, η GRECOTHERM αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, τοποθέτηση και αντικατάσταση φούρνων – ξυλόφουρνων και ψησταριών barbeque σε εξωτερικούς χώρους, όπως κήποι, βεράντες και μπαλκόνια.

Η πολυετής εμπειρία μας δίνει λύσεις σε κάθε απαίτηση των πελατών μας, καλύπτοντας τις ανάγκες του χώρου τους.

Επίσης, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών φούρνων, ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών.

Ψησταριές - Φούρνοι | Grecotherm Ζάκυνθος

Φούρνοι

Πραγματοποιούμε τη μελέτη του χώρου σας, σας υποβάλλουμε την κατάλληλη πρόταση με βάση τις ανάγκες του και υλοποιούμε την κατασκευή του φούρνου σας με υλικά κορυφαίας ποιότητας. Έτσι απολαμβάνετε άψογο αποτέλεσμα, υψηλή απόδοση και αισθητική, σε οικονομικές τιμές.

Ψησταριές Barbeque

Έχουμε την κατάλληλη λύση για κάθε χώρο και την ιδανική πρόταση για κάθε σας απαίτηση. Κατασκευάζουμε ψησταριές barbeque, με τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα για όλους τους εξωτερικούς χώρους (κήπους, μπαλκόνια, βεράντες), ενώ αναλαμβάνουμε και συνθέσεις ψησταριών για ειδικούς χώρους.

Ειδικές κατασκευές

Τέλος, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές κάθε είδους, όπως κατασκευή διακοσμητικών πηγαδιών και τραπεζοκαθισμάτων, καθώς και επενδύσεις χώρων με πέτρα από φυσικά πετρώματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
για περισσότερες πληροφορίες